Daan Delvaux
Daniel Van Camp
+32 477 34 52 86
Activiteiten
De Kluis 1
Sint-Joris-Weert 3150

Werken op weg naar de Kluis tot April 2018

Wagen

Met de wagen is De Kluis tijdens de werken bereikbaar via de oude Nethese baan als je vanuit Leuven komt.

Autobussen

Autobussen kunnen op het kruispunt oude Nethensebaan/Polderstraat niet naar rechts gedraaid geraken dus die rijden best steeds via Neerijse. Langs de Neerijsebaan kunnen ze dan Sint-Joris-Weert binnen rijden, rechtdoor De Beekstraat nemen en op einde daarvan de spoorweg oversteken en dan rechts de Molenstraat in en vervolgens de Polderstraat naar Links en van daaruit steeds recht door.

Meer info

Meer info kan je lezen op de site van de gemeente

Praktische informatie over onze activiteiten

Locatie Bosk activiteiten

Hopper Jeugdverblijf De Kluis, De Kluis 1, 3051 Sint-Joris-Weert

Aanmelding

Het parkeerterrein voor het hoofdgebouw van De Kluis.

Onze verantwoordelijke is ten laatste vijf minuten voor het afgesproken beginuur aanwezig.

Aanbevolen kledij

Comfortabele (buiten)sportkleding en stevige sportschoenen, die vuil en nat mogen worden. Stem de kleding goed af op de weersvoorspellingen.

Voor onze klimactiviteiten: een shirt met lange mouwen, een short of een broek met lange pijpen. Rokjes en klimgordels zijn een moeilijke combinatie.

Omkleden kan in een sanitair gebouw van De Kluis.

Waardevolle voorwerpen

Bosk bvba of De Kluis vzw kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor verdwenen of verloren voorwerpen. We raden aan om waardevolle voorwerpen thuis te laten of in bewaring te geven bij de groepsverantwoordelijke.

Versnaperingen en picknick

In onze activiteiten zijn versnaperingen niet inbegrepen, tenzij anders afgesproken. Een eigen picknick of versnapering meebrengen is natuurlijk mogelijk. We eten in open lucht. Bij regenweer is het mogelijk om te schuilen onder een groot afdak. We vragen om geen afval achter te laten. Er zijn vuilnisbakken op het domein.

Aansprakelijkheid

Bij minderjarige deelnemers blijft de volwassen groepsverantwoordelijke tijdens de activiteit verantwoordelijk voor de tucht en motivatie van de deelnemers. We nodigen alle begeleiders van de groep uit om actief deel te nemen aan de activiteiten.

Bosk bvba beschikt over een aansprakelijkheidsverzekering maar staat niet in voor de persoonlijke ongevallenverzekering van de deelnemers en die van de aansprakelijkheid tussen deelnemers onderling. Bosk bvba gaat ervan uit dat de klant dergelijke verzekering voor de deelnemers afsluit indien dat vereist is of hij/zij dat nodig acht.

Hopper Jeugdverblijf De Kluis

De Kluis is het oudste Hopper jeugdverblijf van Scouts en Gidsen Vlaanderen, gelegen in het grootste gemengde loofbos van Vlaanderen: Meerdaalwoud - Heverleebos (1900 ha). Het oorspronkelijke boswachtershuisje werd uitgebreid met een jeugdverblijf in de vorm van een Brabantse vierkantshoeve. Deze unieke locatie, omringd door een groot speelbos, is het prachtige decor van onze (ont)spannende Bosk-activiteiten.

Bedrijfsgegevens

Bosk bvba
Vijverlaan 27
3010 Kessel-Lo
BTWBE 0671620872
RPRLeuven
IBANBE02 7340 4407 0240
BICGKCCBEBB