Bomenparcours Charlepoeng

Tot hoog tussen de bomen want daar zie je … Dappere klimmers die zich wagen over uitdagende hindernissen van 5 tot 30 meter lang. Durvers die onze ziplines overwinnen. Avontuur gegarandeerd tijdens een begeleide sessie op ons bomenparcours.
2uur 30min
Minimum 10 deelnemers
9+
1m50 met armen gestrekt
21 euro per persoon

Boomklimmen

Liever buiten klimmen, maar de rotsen zijn te ver? We hebben enkele hoge eiken uitgerust met klimgrepen en routes uitgezet tot 18 meter hoog. Ideaal voor een stevige klim sessie in gezonde boslucht. Geraak jij helemaal boven zonder tips & tricks van onze begeleiders?
1uur 30min
Minimum 10 deelnemers
9+
17 euro

Mountainbike

De Kluis is een uitstekende vertrekplaats om het mooiste bos van Vlaanderen met de mountainbike te ontdekken. Naast het Meerdaalwoud krijg je de prachtige Dijlevallei er gewoon bij. Onze begeleiders gidsen je langs fietspaden die de bewegwijzerde tochten meestal links laten liggen. Vanaf 10 personen verhuren we ook mountainbikes voor wie zonder begeleider op pad wil.
3uur
Minimum 10 deelnemers
13+
40 euro per persoon

Trage Bossporten

Op het domein van De Kluis maken we de knieën maar al te graag vuil. Boskubb, boogschieten, struifvogel-vliegen en boscroquet. Samen stellen we het spelschema op. Het tempo en de intensiteit bepaal je zelf. Gezellig traag of heftig snel. Het maakt niet uit wie er uiteindelijk met de punten gaat lopen. Of toch?
Minimum 1uur 30min
Minimum 10 deelnemers
9+
vanaf 17 euro per persoon

Archery Tag

Nieuw in ons aanbod is de strijd der boogschutters. Neem pijl en boog in de hand en schakel je tegenstanders uit door hun doelen omver te schieten. Word je zelf geraakt, dan ben je ‘uit’. We spelen met pijlen met zachte foam-punt. Iedereen draagt beschermende helmen, maar zich verstoppen achter de hindernissen is een aanrader.
1uur 30min
Minimum 16 deelnemers
12+
17 euro per persoon

Verjaardagsfeestje

Zoek je voor je verjaardag net iets extra bovenop avontuur? We vertrekken op het bomenparcours, kruipen over alle hindernissen, vliegen naar beneden langs de zipline. Om dan in schoonheid te eindigen aan het kampvuur. Ki zet alvast al het materiaal klaar om zelfgemaakte poffertjes te proeven.
3uur 00min
Minimum 10 deelnemers
9+
25 euro per persoon

Touwenparcours Gilwell

Bibber en spring van de 8 meter hoge pamperpaal. Beklim de reuzenladder. Steek in alle vrijheid de evenwichtsbalk en Tram 7 over. Op de 7 hoge elementen van het touwenparcours Gilwell verleggen we samen in alle veiligheid onze grenzen. Gedreven begeleiders zorgen voor een groepsvormende en leerrijke ervaring.
2uur 30min
Minimum 10 deelnemers
16+
28 euro per persoon

GPS

Na een degelijke uitleg ga je met de gps op pad. Onderweg krijg je allerlei zoekopdrachten voorgeschoteld. De gps helpt je om je weg te vinden doorheen het Meerdaalwoud. Wie een foutloos traject aflegt, vindt misschien de …?
2uur 30min
Minimum 10 deelnemers
25 euro per persoon

Schoolsportdag

Een gezond en uitdagend alternatief voor een indoor sportdag. De activiteiten liggen verspreid over het terrein en geven je de kans om heel het bos te verkennen in groep. Binnen een op maat gemaakt pakket krijg je een aanbod van zowel hoogte activiteiten als minder klassieke sporten. Trek samen aan hetzelfde touw, klim om ter hoogst of brainstorm over de beste speltactiek.
halve dag / hele dag
Minimum 40 deelnemers
8+